Maker Eğitimi

İlkokul dönemi (7-9 yaş grubu), ortaokul dönemi (10-12 yaş grubu) için hazırlanan programlarımızda 2 farklı kategoride çocuklar kodlama araçlarını temelden öğreniyor. Başlangıç ve ileri seviyedeki genç makerlar için ayrı içeriklere sahip programlarla çocuklar kodlama ve üretme becerilerini arttırıyor.

Çocuklar kod yazarak oyunlar yaratmak, kendi mobil uygulamalarını yapmak, artırılmış gerçekliğin dünyasında üretmek, ahşap atölyesinde yaptıkları çalışmaları elektronik devre ile birleştirmek gibi uygulamalar yapıyorlar. Ayrıca bilimin temellerini eğlenceli araçlarla keyifli bir oyun haline getirerek motor becerilerini, düşünsel ve sosyal becerilerini geliştiriyorlar.

Zihin Kuramına Giriş Eğitimi (Mindfulness)

Biz insanları diğer canlılardan ayıran en büyük farklardan birisi “bizden farklı olsalar bile diğerlerinin düşüncelerini ve inançlarını anlayabilmek” olarak saptanmıştır.
Nasıl oluyor da bir başkasının düşüncelerini anlayarak analiz edebiliyoruz?
Prof. Dr. Barış Korkmaz ve Doç. Dr. Gamze Sart önderliğinde, İnovasyon İçin Eğitim Vakfı ve aba Psikoloji ortak çalışmasıyla gerçekleşen Zihin Kuramı eğitimlerimizin tanıtımına ulaşmak için tıklayın.

Do It Machine,
AI Chatbot Creation, Computer Vision, Blockchain & Intr
oduction to AI/ Machine Learning

İnovasyon İçin Eğitim Vakfı ve Nobel Explorers iş birliği ile Do It Machine, AI Chatbot Creation, Computer Vision, Blockchain ve Introduction to AI/ Machine Learning eğitimleri verildi. 200’ün üstünde öğrenci eğitim sonunda her eğitim için ayrı ayrı sertifika aldı.

Kodlamaya Giriş Eğitimi

İnovasyon İçin Eğitim Vakfı, Soil Lab ve Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nin iş birliği ile lise öğrencilerine kodlamaya giriş dersi verildi. İlk defa lise öğrencileri üniversite seviyesinde kodlamaya giriş eğitimi aldılar ve sertifika almaya hak kazandılar. İnovasyon için Eğitim Vakfı’nın burs vererek desteklediği öğrencilerimizin de yer aldığı bu projede 56 saat süren derslerin sonucunda Advanced Placement CS sınavında da yüksek başarı gösterdiler.

Keiretsu Forum Girişimcilik Eğitimleri

4 kıtada 53 şubesi ve 3.500’ün üzerinde akredite-lisanslı yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı olan Keiretsu Forum Türkiye’nin Genel Müdürü ve Girişimcilik Müdürü’nden; Yatırımcı Sunumu Hazırlamak, Silikon Vadisi Tarihi, Girişimcilik 101, Liderlik, Satış Eğitimi, Yatırımcı Ne İster?, Girişimcilikte Finansman konulu eğitimler alındı. Eğitim sonrasında katılımcılarımız sertifikalarını aldı.

Proofreading Academy Eğitimleri

Proofreading Academy iş birliği ile

  • Introducing Academic Writing
  • Writing and Organising Paragraphs
  • Achieving Coherence and Unity
  • Writing the Introduction and Conclusion
  • Referencing, Citations and Avoiding Plagiarism

konulu eğitimler düzenlendi ve eğitim sonunda sertifika verildi.

İklim Krizi Perspektifinden Sürdürülebilirlik Eğitimleri

Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fikret Adaman, İklim Krizi Perspektifinden Sürdürülebilirlik konulu 6 saatlik eğitim gerçekleştirmiştir.

Bilimsel Araştırma, Yayın ve Sunum Süreci

İstanbul Ünivesitesi Cerrahpaşa’dan Dr. Öğretim Üyesi Funda Hatice Sezgin “Bilimsel Araştırma, Yayın ve Sunum Süreci” konulu 6 saatlik online eğitim vermiş ve katılımcılar eğitim sonunda sertifikalarını almışlardır.

İklim Krizi, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Ekonomik Dönüşüm

Yeşil Akademi Platformu’ndan Doç. Dr. Esra Yüksel Acı “İklim Krizi, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Ekonomik Dönüşüm” konulu 6 saatlik online eğitim vermiş ve katılımcılar eğitim sonunda sertifikalarını almışlardır.

Statistical Methods in Scientific Research

SOIL Innolab iş birliği ile Statistical Methods in Scientific Research eğitimini, Prof. Dr. Veli Yılancı anlattı.

Patent Eğitimleri

İnovasyon İçin Eğitim Vakfı ve Destek Patent iş birliğiyle Patent Araştırması ve Patent Yazımı konulu iki eğitim gerçekleşti.